11 december 2019: Lang zult u wonen in Gieterveen

We worden het liefst oud in het huis en de buurt waar we al jaren wonen. Maar kan dat ook? Waar moet u rekening mee houden in uw woon-en leefomgeving met het oog op de toekomst? Op woensdag 11 december is de bouwkundig adviseur van Lang zult u wonen aanwezig tijdens Hoeskaomer Plus in het dorpshuis. Hij geeft praktische tips en adviezen en demonstreert verschillende voorbeeldproducten voor een veilig en comfortabel huis. De bijeenkomst begint om 9.30 uur en is rond 11.30 uur afgelopen.

Bezoek de Hoeskaomer

Ous Hoeskaomer is iedere woensdag van 9.30 tot 11.30 uur te bezoeken in het dorpshuis van Gieterveen. Ous Hoeskoamer is een gezellige plek om elkaar te kunnen ontmoeten en om activiteiten te ondernemen. Samen gezellig een kop koffie of thee drinken, een babbeltje maken of een spelletje spelen. Eén keer in de maand is er Hoeskaomer Plus met een speciale activitiet. Op woensdag 11 december is dat de demonstratie van Lang zult u wonen.

Vervoer nodig?
Wilt u de Hoeskaomer graag bezoeken, maar heeft u een vervoersprobleem? U kunt voor slechts één euro worden opgehaald in Gieterveen. Voor twee euro vanuit Nieuwediep. Als u opgehaald wilt worden, kunt u hiervoor contact opnemen met:

Cars Bensik: 06 23 25 12 50

 

Praktische informatie

Datum: 11 december 2019

Aanvang: 9.30 uur

Einde: 11.30 uur

Locatie: Dorpshuis Ous Hoes

Adres:  Bonnerveen 7, Gieterveen